Srbija bira predstavnike za PES21 IeSF Svetski šampionat – Prijave su otvorene!

by | Apr 28, 2021 | Uncategorized | 0 comments

Ukoliko ste ikada imali želju da predstavljate našu zemlju na internacionalnoj sceni, sada imate priliku tako nešto i da uradite! Ukoliko igrate Counter-Strike: Global Offensive i poznajete još četiri drugara koja isto vole da se takmiče, SESE vas poziva da se prijavite na prvi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 8. maja!

Prethodnih godina smo imali prilike da gledamo najbolje srpske esportiste kako se takmiče u Tekkenu, Doti i PES-u, a sada sa zadovoljstvom možemo reći da će ovogodišnji IeSF stvarno biti poseban, baš zbog toga što će se po prvi put na njemu igrati i najpopularniji FPS šuter na svetu, CS:GO

Prijave su otvorene za sve zainteresovane igrače, a najbolja dve ekipe sa prvog i drugog kvalifikacionog turnira će se plasirati u veliko finale. Pobednici tog velikog turnira će imati priliku da predstavljaju našu zemlju na regionalnom turniru, odakle će najbolji leteti za Izrael, gde će se odigrati velika završnica!

Svi mečevi će biti u Bo1 single elimination formatu, osim polufinala i finala. (organizator je u stanju da promeni pravila u zavisnosti od broja prijavljenih igrača).

Možete se prijaviti klikom na sledeći link. Na istom linku možete pronaći sva pravila vezana za turnir.