Srbija bira predstavnike na PES21 IeSF Svetskom šampionatu – Prijave su otvorene!

by | Apr 12, 2021 | Uncategorized | 0 comments

Ukoliko ste ikada imali želju da predstavljate našu zemlju na internacionalnoj sceni, sada imate priliku tako nešto i da uradite! Ukoliko igrate eFootball PES21, SESE vas poziva da se prijavite na prvi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 25. aprila!

Prijave su otvorene za sve zainteresovane igrače, a najbolja četiri igrača sa prvog i drugog kvalifikacionog turnira će se plasirati u veliko finale. Pobednik tog velikog turnira će imati priliku da predstavlja našu zemlju na regionalnom turniru, odakle će najbolji leteti za Izrael, gde će se odigrati velika završnica!

Prethodne dve godine je našu zemlju predstavljao Stefan ”Kepa” Slavković, tako da možete ponovo očekivati da će konkurencija biti ogromna, jer u Srbiji postoji veliki broj vrhunskih PES igrača. U svakom slučaju, nemojte se plašiti da se prijavite, pošto su same prijave potpuno besplatne!

Svi mečevi će biti u BO3 single elimination formatu (organizator je u stanju da promeni pravila u zavisnosti od broja prijavljenih igrača).

Možete se prijaviti klikom na sledeći link. Na istom linku možete pronaći sva pravila vezana za turnir.