RUR organizuje Mortal Kombat 1 turnir na Games.con festivalu – Takmičite se za nagradni fond od 100€ i gejmersku opremu!

by | Nov 23, 2023 | Esports, Eventovi, Gejming, Video igre | 0 comments

Vidimo se u tržnom centru BEO u nedelju, 29. oktobra u 12:00 časova! Prijavite se OVDE!

Bliži se osmo izdanje najvećeg festivala gejminga i popularne kulture – Games.con! Pridružite nam se u Hali 1 i 1A Beogradskog sajma od 8. do 10. decembra gde vas čeka nezaboravna zabava!

Za sve one koji imaju takmičarski duh, tokom tri dana festivala će imati priliku da pokažu svoje veštine na mnogim esports turnirima koje organizuje Klan RUR, i da osvoje novčane nagrade!

Ovom prilikom vas pozivamo da se prijavite za Mortal Kombat 1 turnir, koji će se održati u subotu, 9. decembra. Turnir počinje u 12:00 časova (satnica je podložna promenama), i održava se u Hali 1 Beogradskog sajma. Potrebno je da budete tamo u 11:00 časova. Nisu vam potrebne karte, već ćete biti na spisku na ulazu, gde je potrebno samo da kažete svoje ime i za koji turnir se prijavljujete i tada ćete dobiti ulaznicu za sva tri dana festivala.

Prijavite se OVDE!

Nagradni fond:

  1. Mesto – 100€
  2. Mesto – Gejmerska oprema

Kotizacija za turnir iznosi 1200 dinara, i obezbeđuje vam ulaznice za sva tri dana Games.con 2023 festivala. Igrači su u obavezi da pošalju dokaz o uplati.

Prijave za RUR MK1 turnir traju do 6. decembra.

Prijavi i svim dodatnim informacijama možete pristupiti preko ovog linka.

Vidimo se!


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.