Prijavite se za RUR EA Sports FC turnir na Games.con 2023 – Nagradni fond 200€!

by | Nov 20, 2023 | Esports, Eventovi, Gejming, Video igre | 0 comments

Bliži se osmo izdanje najvećeg festivala gejminga i popularne kulture – Games.con! Pridružite nam se u Hali 1 i 1A Beogradskog sajma od 8. do 10. decembra gde vas čeka nezaboravna zabava!

Za sve one koji imaju takmičarski duh, tokom tri dana festivala će imati priliku da pokažu svoje veštine na mnogim esports turnirima koje organizuje Klan RUR, i da osvoje novčane nagrade! Ovoga puta EA Sports FC turnir!

Ovom prilikom vas pozivamo da se prijavite za EA Sports FC 24 turnir, koji će se održati u nedelju, 10. decembra. Turnir počinje u 12:00 časova (satnica je podložna promenama), i održava se u Hali 1 Beogradskog sajma. Potrebno je da budete tamo u 11:00 časova. Nisu vam potrebne karte, već ćete biti na spisku na ulazu, gde je potrebno samo da kažete svoje ime i za koji turnir se prijavljujete i tada ćete dobiti ulaznicu za sva tri dana festivala.

Prijavite se OVDE!

Nagradni fond:

  1. Mesto – 200€
  2. Mesto – Gejmerska oprema

Kotizacija za turnir iznosi 1200 dinara, i obezbeđuje vam ulaznice za sva tri dana Games.con 2023 festivala. Igrači su u obavezi da pošalju dokaz o uplati.

Prijave za RUR EA Sports FC turnir traju do 6. decembra.

Prijavi i svim dodatnim informacijama možete pristupiti preko ovog linka.

Vidimo se!


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.