Pred vama su druge Tekken 7 kvalifikacije za IeSF Svetski šampionat – Prijavite se!

by | Jul 12, 2021 | Uncategorized | 0 comments

Putovanje na Svetsko IeSF prvenstvo se nastavlja. Ukoliko igrate Tekken 7, i želite da predstavljate Srbiju i pokažete vaše veštine na međunarodnoj sceni, SESE vas poziva da se prijavite za drugu rundu kvalifikacija! Krećemo u nedelju, 25. jula!

Kao i prethodne godine, Tekken 7 kvalifikacije su sastavljene od dva turnira. Nakon oba kvalifikaciona turnira, gleda se stanje na tabeli i takmičar sa najvećim brojem poena će imati priliku da predstavlja Srbiju na Tekken 7 Svetskom šampionatu. U slučaju da dva igrača imaju isti broj bodova gleda se međusobni skor. Pobednik kvalifikacija će imati priliku da predstavljaju našu zemlju na regionalnom turniru, odakle će najbolji leteti za Izrael, gde će se odigrati velika završnica!

Došlo je vreme da se oprobate i vi! Spremite se za drugu rundu kvalifikacija, koja će se održati 25. jula sa početkom u 18:00 časova.

Igrači koji su se za sada plasirali za odlučujući turnir su Vlada Stanković, Filip Savić, Aleksandar Knežević i Balša Bošković. Vlada je izdominirao ceo žreb, i završio je takmičenje sa samo jednom izgubljenom partijom, i to od četvrtoplasiranog Balše Boškovića.

  1. Mesto – Vlada ”Coldheart” Stanković
  2. Mesto – Filip ”Homeboy” Savić
  3. Mesto – Aleksandar ”Tvoja Mama” Knežević
  4. Mesto – Balša ”Balsha” Bošković

Prijavi i svim detaljnim pravilima možete pristupiti OVDE. Za dodatne informacije posetite zvaničnu SESE stranicu.