Poznate grupe na regionalnim kvalifikacijama za Tekken i PES Svetsko IeSF prvenstvo

by | Oct 26, 2020 | Uncategorized | 0 comments

Početkom nedelje smo saznali protivnike Srbije u Dota 2 regionalnim kvalifikacijama za Svetsko IeSF prvenstvo, ali od danas znamo i grupe u kojima će se naći PES i Tekken reprezentativci.

Našu zemlju će u Tekkenu predstavljati Vlada ”Cold Heart” Stanković, koji već godinama unazad dokazuje da je najbolji u regionu. Srbiju je već imao priliku nekoliko puta da predstavlja na Svetskim prvenstvima, pa se nadamo da će ponovo uspeti da obezbedi plasman na isti. On će se naći u grupi C sa San Marinom, Austrijom, Bosnom i Hercegovinom i Luksemburgom. On će morati da se izbori za jedno od 6 koliko je odvojeno za evropske takmičare.

Što se tiče eFootbal PES-a, Srbiju će predstavljati još jedno dobro poznato lice, Stefan ”Kepa” Slavković, koji će na kvalifikacijama biti jedan od favorita iako žreb nije nimalo lagan. On se u grupi nalazi sa Finskom, Austrijom, Gruzijom, Češkom i Belorusijom.  On će morati da se izbori za jedno od 7 mesta koja vode direktno u Eilat gde će se održati prvenstvo.

Sve informacije o samim kvalifikacijama možete pratiti na našem sajtu. Takođe, više o Dota 2 kvalifikacija možete pronaći na sledećem linku.

O samom turniru popričali smo i sa našim kapitenom, Nenadom, pa taj intervju možete pronaći na sledećem linku.