iNation je naš CS:GO šampion!

by | Jun 1, 2022 | Uncategorized | 0 comments

Trijumfom na nacionalnim CS:GO kvalifikacijama za svetsko IeSF 2022 prvenstvo, iNation je osvojio titulu najbolje CS:GO ekipe u Srbiji! Momci iz iNation-a će sada morati da se dokažu i na regionalnim kvalifikacijama, čija završnica će se održati na LAN-u u Rumuniji!

U utorak, 31. maja imali ste priliku da ispratite napetu seriju okršaja između najveštijih kanteraša Srbije. Na finalnim kvalifikacijama snage su odmerili iNation, 4GloryBudi2 i Južna Pruga.

Mečevi su bili na vrhunskom nivou, ali veliko finale između 4Glory-ja i iNation-a ipak moramo da izdvojimo kao najkvalitetniji. Duel je bio napet do samog kraja, ali je naposletku iNation ipak bio bolja ekipa. Ako ste propustili finale, snimak pogledajte OVDE.

RUR i SESE bi želeli da se zahvale svim učesnicima i čestitaju iNation-u na fantastičnoj pobedi. Ostalo je još samo da im poželimo sreću na predstojećim regionalnim kvalifikacijama. Najbolji sa tog turnira će putovati na Bali, gde će se na velikoj sceni održati završnica Svetskog Esports Šampionata!